А преди да я цифровизират , беше ли полесно ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко въпроси за 159...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от devil_vas Покажи съобщениеето как изглежда менюто от което се позволява/забранява отключването на багажника
Comment
-
Дайте жокер как да сваля това проклето радио.
Не за пръв път имам за сваляне радио на Алфа - и на 156 и на 147 съм ги вадел като кътни зъби... Това се сваля по същия начин, ама ми се опъва.
Тука мушкам си теловете и почвам да ръчкам, да блъскам да мъкна и не мърда мамка му мръсна.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеДайте жокер как да сваля това проклето радио.
Не за пръв път имам за сваляне радио на Алфа - и на 156 и на 147 съм ги вадел като кътни зъби... Това се сваля по същия начин, ама ми се опъва.
Тука мушкам си теловете и почвам да ръчкам, да блъскам да мъкна и не мърда мамка му мръсна.
Значи аз вкарах 4 тънки отверки в отворите, издърпах голямото копче, после стиснах потенциометъра с клещи и лека полека от единия и от другия край и излезе...Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеАз лесно го свалих, да не си купи Нави?
Значи аз вкарах 4 тънки отверки в отворите, издърпах голямото копче, после стиснах потенциометъра с клещи и лека полека от единия и от другия край и излезе...
Искам да го сваля, за да му бая на кабелите отзад, за да ми свирне по силно бас касата на Босето, че ми се губи...
Виж, това за копчето не се бях сетил. А колко време се мъчих - мушках даже едни пластмасови закачалки в отвора на ЦДто, ама ме беше страх да напъвам, за да не го счупя.
Аз иначе не ползвам отверки, а едни дебели стоманени телове, които плътно влизат в дупките. Ама като няма за къде да се хване, а ако се натиска отстрани се повреждат пласмасат ана радиото и панела на таблото.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщениеДа кажете как се нулира километража на нави-то за сервиз ли са или не ,неразбрах.... Но имам в менюто едни 14 000 км някаде и се увеличават.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеИма няква тъпотия или аз не го схванах...9 пъти може да се нулира сервизния интервал, след това вече го няма...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment